Support - Een maatje voor jou!

Support

Het kan soms prettig zijn dat er iemand echte aandacht voor jou heeft. Iemand waarmee je op een ontspannen manier mee kan praten over de belangrijke dingen van je leven. Een vriend die naast je staat en je aanmoedigt, helpt en advies geeft.

Bij De Boei kunnen we dat voor je betekenen! Zo is er het Supportproject waarbij een Supporter (vrijwilliger of stagiair) aan jou wordt gekoppeld. Hij of zij trekt samen een aantal maanden met je op. Je doet gewoon leuke ontspannen dingen samen die jij leuk vindt om te doen. Daarnaast heb je het met elkaar over de dingen die misschien niet zo lekker lopen en die je graag anders zou zien.

Support is er voor iedereen die wel een steuntje in de rug gebruiken. Iedereen vanaf 10 jaar die het fijn vindt om wekelijks met een Supporter op te trekken, kan zich aanmelden. Doordat je zo vaak contact hebt, ontstaat er een vriendschap en het vertrouwen om over diepere dingen te kunnen praten. De Supporter biedt je een luisterend oor, zal je aanmoedigen om de dingen die goed gaan nog sterker te maken en te leren kijken naar (nieuwe) mogelijkheden in plaats van de dingen die niet mogelijk zijn.

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Twijfel je of Support iets voor je is, of ken je iemand waarvoor Support een mooie kans zou zijn: neem vrijblijvend contact op met ons!

Wil jij wel zo'n supporter? Meld je dan aan en vertel je motivatie waarom jij een supporter kan gebruiken! Dit kun je doen bij Mieke (mieke@deboeibunschoten.nl) of Marloes (marloes@deboeibunschoten.nl)