Mieke Verhoef

Mieke Verhoef

Naam: Mieke Verhoef

Wat is je functie?
Ik werk als Sociale Werker. Ik zet mij vooral in voor jongeren. Gesprekken kunnen plaatsvinden hier op de Boei of bij jongeren thuis. Samen met collega Prisca geven we een training voor kinderen om sociaal vaardiger worden. Naast jongeren begeleid ik ook volwassen mensen en denk ik graag met hun situatie mee. Bij het support project van de Boei ben ik betrokken om de supporters te trainen en hen te begeleiden.

Hoe ziet een gemiddelde werkweek er voor jou uit?
Mijn werkdagen zijn op dinsdag, woensdag en vrijdag. Deze dagen maak ik tijd om gesprekken met mensen te hebben of voorbereidingen te treffen voor bepaalde activiteiten. Op woensdagmiddag geven we de trainingen voor kinderen die plaatsvinden in het voorjaar en najaar. Op vrijdagavond ga ik samen met collega Rody de straat op en zoeken we jongeren op in hun eigen omgeving. We maken een praatje en vinden het leuk om jongeren te leren kennen.

Waar word je blij van in je werk?
Het geeft mij enorm veel energie om mensen te zien groeien. Ik vind het belangrijk om een band met mensen op te bouwen, zodat we serieus kunnen praten maar dat er ook ruimte is om lekker te lachen in gesprekken. Waar ik ontzettend blij van wordt is als mensen ontdekken waar ze goed in zijn en ik daar getuige van mag zijn.

Wat maakt voor jou De Boei uniek?
Wat ik tof vind aan de Boei is dat mensen met zoveel verschillende vragen binnen komen en dat we voor elke vraag een passende oplossing willen zoeken. De Boei vind het echt belangrijk dat mensen weten dat ze welkom zijn, ongeacht hun vraag. Onder collega’s merk ik dat we stuk voor stuk een passie hebben om mensen zo goed mogelijk verder te helpen, wat vaak gebeurd op een positieve, bemoedigende en respectvolle manier.

Hoe kunnen mensen jou bereiken?
Dinsdag, woensdag en vrijdag.
E-mailmieke@deboeibunschoten.nl
Telefoon (vast): 033 299 29 22
Telefoon (mobiel): 06 52013908