Burendag is een hart waard!

Zaterdag 28 september is het weer zo ver! De 4e zaterdag is september staat in het teken van Burendag. Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat samen wordt gevierd met de buurt of straat door middel van een leuke activiteit. De Boei sluit hierbij aan door de buurten te trakteren op een Spakenburgs hart.

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Op de website kun je jouw buurt opgeven voor de burendag met de activiteit die je organiseert. Het Oranje Fonds schenkt een bedrag om bij te dragen aan de Burendag. Wees er snel bij want er is een limiet! Alle geregistreerde buurten op de website van Burendag in Bunschoten-Spakenburg krijgen van de Boei een Spakenburgs hart. Dus: geef je snel op! (klik hier om je gelijk als buurt aan te melden!)

Daarnaast is Burendag een initiatief die buren op een ontspannen manier bij elkaar brengt. Het kennen van je buren en investeren in het contact draagt bij aan een gevoel van saamhorigheid, veiligheid en wat voor elkaar betekenen als het nodig is.

« Terug