Ik Pas! Doe je weer mee?

40 dagen geen alcohol drinken, hoe zou je dit vinden? Ervaar het zelf door mee te doen met IkPas. IkPas is een campagne om gedurende een periode van 40 dagen geen alcohol te drinken. Deze positieve uitdaging start op 6 maart 2019.

IkPas is een uitdaging om te kijken wat 40 dagen zonder alcohol met je doet. Deelnemers die eerder meededen, werden bewuster in het maken van een keuze om wel of niet te drinken en voelden zich daar goed bij. Ook heeft de IkPas-periode positieve lichamelijke effecten, zoals u fitter voelen, beter slapen, afvallen en een betere huid.

IkPas

IkPas is voor iedereen die wil ervaren hoe het is om 40 dagen geen alcohol te drinken.  Zo doet wethouder Alice Kok, marathon schaatser Willem Hoolwerf, wielrenster Cathalijne Hoolwerf en visdetaillist Pascal Koops mee met IkPas 2019.

 Goede voorbeeld

Deelnemen aan IkPas is nu alleen voor jezelf. Ouders en grootouders die meedoen kunnen door deelname een goed voorbeeld zijn voor hun (klein)kinderen.

Doe mee!
Schrijf je in via de website www.IkPas.nl. Je kunt het blauwe armbandje bij De Boei, op het gemeentehuis en bij Bieb op Diek ophalen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Rody Koelewijn, rody@deboeibunschoten.nl.

« Terug