Nieuwe directeur Chris Hagelen stelt zich voor

Hallo allemaal,

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Chris Hagelen. Op maandag 3 september ben ik aan de slag gegaan als de nieuwe directeur van de Boei. U kunt mij tegenkomen op maandag, dinsdag en donderdag. Daarnaast zult u mij de komende periode aantreffen bij allerlei activiteiten van De Boei. Ik kijk ernaar uit om u daar te ontmoeten, of natuurlijk in het mooie nieuwe pand aan de Bikkersweg.

Wie ben ik?
In 1988 ben ik in Eemdijk komen wonen, samen met mijn man. Daar zijn ook onze twee dochters geboren en ze zijn er ook naar school gegaan. In april van dit jaar zijn wij verhuisd naar Spakenburg. Ik heb mij als ‘vreemde’ altijd meer dan thuis gevoeld in Eemdijk en in het dorp. Misschien zijn wij elkaar wel eens tegengekomen bij Museum Spakenburg, waar ik betrokken ben geweest bij diverse evenementen en tentoonstellingen. Daarnaast ben ik actief geweest bij de start van het cultuurplatform.
Voordat ik aangesteld werd bij De Boei, was ik algemeen coördinator bij het Toon Hermans Huis in Amersfoort, een inloophuis voor iedereen de met kanker te maken krijgt en zijn naasten.
Een bijzondere plek waar ik met veel betrokkenheid heb mogen werken.

Echter, toen de mogelijkheid zich voordeed om hier bij De Boei, zo dicht bij huis, met zoveel vrijwilligers voor zoveel mensen iets te kunnen betekenen, was de keuze niet zo moeilijk.
Ik kijk er naar uit om u binnenkort te ontmoeten.

« Terug