Bunschoten United - voetbaltoernooi

vrijdag 11 oktober 2019

Op 11 oktober a.s organiseert Bunschoten United een 7x7 voetbaltoernooi bij voetbalvereniging Eemdijk. Doel is, om de verschillende gemeenschappen in Spakenburg kennis te laten maken met elkaar. Niet door te praten, maar door met elkaar te voetballen.

Iedereen kan deelnemen, of je nu oorspronkelijk uit ons dorp komt, of uit een ander land, of je al wat ouder bent of juist jong, man of vrouw alles is goed. Er worden ter plekke teams gevormd. Wij nodigen je van harte uit om een gooi te doen naar de eerste ‘Bunschoten United Trofee’.

 Bunschoten United bestaat uit vertegenwoordigers van de verschillende gemeenschappen in Bunschoten Spakenburg. De Poolse gemeenschap is vertegenwoordigd, maar ook de Syrische en de Turkse. Daarnaast zijn de kerken vertegenwoordigd, de gemeente, de politie, de scholen, het cultuurplatform en De Boei.

Zij komen regelmatig bij elkaar om informatie en ideeën te delen en zo de integratie te bevorderen.

Hoe werkt het?

Voor 4 oktober aanmelden bij De Boei. (info@deboeibunschoten.nl). Iedereen vanaf 15 jaar kan meedoen, man, vrouw, ongeacht welke ervaring met voetbal.

Op de avond zelf worden de teams gevormd. Op het hoofdveld worden 7 tegen 7 wedstrijdjes gehouden van steeds een kwartier.

Melden om 18:30

Start:  19:00

Einde: 21:00

Consumpties zijn voor eigen rekening, deelname is gratis.

 

 

« Terug