Chris Hagelen

Chris Hagelen profiel

Naam: Chris Hagelen

Wat is je functie?
Directeur

Hoe ziet een gemiddelde werkweek er voor jou uit?
Mijn taak is het overzicht houden tussen alle verschillende taken die De Boei heeft. Daarin bepaal ik samen met de medewerkers welke projecten we uitvoeren en hoe we dat zo kunnen doen, dat we zoveel mogelijk mensen in Bunschoten bereiken.

Verbinding zoeken tussen alle samenwerkingspartners is iets waar ik vaak mee bezig ben.  Het is mijn taak om samen met het team van De Boei nu en in de toekomst te bepalen hoe we het beste aan kunnen sluiten bij de behoefte die er in ons mooie dorp speelt op het gebied van maatschappelijke zorg en welzijn.

Waar word je blij van in je werk?
Als ik merk dat mensen zich gehoord voelen, of als ouderen weer de deur uitgaan om met elkaar te koken door ons project ‘Meedoen’. Of als ik zie dat bij het Taal café een Afghaanse vrouw en een vrijwilliger merken dat ze allebei lerares op de basisschool zijn. Een mooie verbinding! Hulp bieden en gezien worden als mens. Als ik dat zie, word ik blij.

Wat maakt voor jou De Boei uniek?
Dat zijn zonder twijfel de geweldige medewerkers. Iedereen gaat hier op pad, de wijk in of bij mensen langs die dat nodig hebben. Niet alleen hulp van achter het bureau, maar originele en creatieve projecten om mensen samen te brengen. Dat maakt ons de oren en ogen van de gemeente.

Hoe kunnen mensen jou bereiken?
Maandag, dinsdag en donderdag.
E-mailc.hagelen@deboeibunschoten.nl
Telefoon (vast): 033 299 29 22

Activiteiten waarbij Chris betrokken is

Clienten informatiepunt (CLIP) - vrijwilligers die praktische hulp bieden

Palliatieve zorg - vrijwilligers die ondersteuning bieden bij mensen in de laatste fase van hun leven

Klankbordgroep - groep clienten van De Boei die gevraagd en ongevraagd advies geven