De Boei Bunschoten

non-profit organisatie
Welzijn
Advies
Sociaal

De Boei Sociaal Werk Bunschoten

De Boei geeft richting en houvast bij alle levensvragen waar jij, je gezin, je ouders of je buurtgenoot tegenaan lopen, zoals: Opvoeden en Opgroeien, je relatie, financiën, mantelzorg, ouder worden, eenzaamheid. Maar ook voor leuke zaken als activiteiten in je buurt, vrijwilligerswerk, elkaar kunnen ontmoeten en ideeën delen.

Samen werken we aan een goede richting. We geven persoonlijke begeleiding of groepstrainingen, en we bouwen samen aan jouw netwerk. Onze dienstverlening is in de meeste gevallen kosteloos.

Gezien de nieuwste Coronamaatregelen en het grote aantal besmettingen in ons dorp, hebben we helaas de groepsactiviteiten grotendeels stilgelegd. Dat is geen makkelijk besluit voor ons geweest, omdat we weten dat het tot eenzaamheid kan leiden bij veel alleenstaanden, bij ouderen maar ook bij jongeren.

We houden dan ook op allerlei manieren contact, bijvoorbeeld met:

De Belronde Voor de mensen die in deze tijd contacten missen, biedt De Boei de mogelijkheid om regelmatig telefonisch contact te hebben met een vast persoon. Een gezellig praatje of het delen van je zorgen, alles is mogelijk. Bij de opgave kan worden aangegeven hoe vaak je behoefte hebt aan een belletje. Het kan bijvoorbeeld dagelijks, een aantal keer per week of wekelijks. Opgeven kan bij De Boei via 033-2992922 of per mail: marloes@deboeibunschoten.nl.

 Wij zijn er voor u, juist nu!

Heeft u dringende vragen of maakt u zich zorgen? Neem ook dan gerust contact met ons op. We zijn er voor alle bewoners van Bunschoten, Eemdijk en Zevenhuizen.

Vrijwilligerswerk

Wilt u graag helpen als vrijwilliger? Neem contact op met Amelita Kamerman van De Boei om een afspraak te maken. Zij kan met u de mogelijkheden bespreken.

Heeft u juist hulp nodig van een vrijwilliger? Neem ook dan contact met ons op, wij kijken of we u aan een geschikte vrijwilligers kunnen koppelen.

Maatschappelijke ondersteuning

De Boei heeft maatregelen genomen om de afspraken met de sociaal werkers weer met gepaste afstand op onze locatie op de Bikkersweg 30 te houden. Er kan ook gebruik gemaakt worden van beeldbellen of de afspraken kunnen tijdens een wandeling gedaan worden.

De groepsactiviteiten starten weer na deze lockdown

CLIP: Belt u voor de formulierenhulp naar De Boei. Wij helpen u verder.

Kijk verder voor ons aanbod op de knop diensten

Waar

Bikkersweg 30 Bunschoten-Spakenburg

Contact

De Boei
Contactpersoon

Neem contact op met De:

5