Dag van de Mantelzorg

Dag van de Mantelzorg

Dag van de Mantelzorg op donderdag 9 november

Mantelzorgers uit Bunschoten zijn dit jaar van harte welkom op donderdagochtend 9 november voor de Dag van de Mantelzorg. Het Steunpunt  Mantelzorg Bunschoten organiseert ieder jaar in november een dag speciaal voor mantelzorgers. Mantelzorgers zijn mensen die voor een langere periode een partner, familielid of bekende verzorgen en daar in ieder geval 8 uur per week mee bezig zijn.

Dit jaar wordt er na de koffie een optreden verzorgd en sluiten we af met de lunch.

Speciaal voor mantelzorgers die overdag niet kunnen, wordt een mantelzorgmaaltijd georganiseerd. Mantelzorgers zijn van harte welkom vanaf 17.30 uur.

Alle mantelzorgers die bekend zijn bij het Steunpunt Mantelzorg ontvangen een persoonlijke uitnodiging.  Mantelzorgers die nog niet bekend zijn, zijn uiteraard ook van harte welkom! Daarvoor dient u zich eerst aan te melden als mantelzorger.

Aanmelden is noodzakelijk en kan tot en met 2 november 2017. Na aanmelding wordt een bevestiging gestuurd met verdere gegevens over de Dag van de Mantelzorg. Bij de aanmelding graag vermelden of er gekozen wordt voor de ochtend of de avond.

De waardering aan mantelzorgers vanuit de gemeente wordt deze dag ook uitgereikt.

Meer informatie of aanmelding bij het Steunpunt Mantelzorg van De Boei,

033-2992922 of via de website www.deboeibunschoten.nl/mantelzorg.  

Aanmelden Dag van de Mantelzorg

Gegevens